1. Egyéb

Víztisztító alkatrész és kiegészítők

Ha Ön már felismerte a káros szennyeződésektől mentes tiszta ivóvíz jelentőségét, és letett arról, hogy saját és családja ivóvízszükségletét környezetszennyező, ki tudja hol, milyen körülmények között és meddig tárolt, zsugorfóliába zárt PET palackok szüntelen cipelésével oldja meg, akkor valószínűleg már rendelkezik valamilyen, igényeinek és pénztárcájának megfelelően kiválasztott víztisztító berendezéssel. Mégis, rendelkezzék bár a legkitűnőbb víztisztító berendezéssel, a remélt víztisztító hatást csak a készüléke használati útmutatójában leírt üzemelési feltételek betartásával érheti el. Ezen feltételek közül az egyik legfontosabb a készülékéhez tartozó víztisztító alkatrész elemek megfelelő időközönkénti cseréje.
Ugyanakkor minden víztisztító alkatrész (s legfőképp a különböző szűrőbetétek, szűrőházak, nyomásszabályozó szelepek) pótlása esetében tartsuk szem előtt, hogy az adott víztisztító alkatrész csere, ill. karbantartási ideje nem feltétlenül egyezik meg a használati útmutatóban szereplő adatokkal. Egy-egy víztisztító alkatrész igénybevétele, elhasználódása ugyanis jelentős mértékben függ a készülékébe érkező víz összetételétől és nyomásától is! Természetesen idővel − az otthonába érkező vezetékes víz minőségének, családja vízfogyasztási szokásainak és víztisztító berendezése működési jellemzőinek ismeretében és tapasztalatainak gyarapodásával – Ön is felismeri majd azt a specifikusan az Ön háztartása esetében alkalmazandó víztisztító alkatrész csere, ill. szervizigényt, amit akár önállóan, akár szakember igénybevételével, meg tud oldani.
Akár az önálló, akár a specialista segítségére épülő megoldást is választja, szakértelmünkkel és minden igényt kielégítő raktárkészletünkkel, melyben a legkülönbözőbb mechanikus, KDF, UV, aktív szenes, ill. fordított ozmózis rendszerrel működő víztisztító berendezések szűrőbetétjei és egyéb víztisztító alkatrész elemei bármikor hozzáférhetőek, örömmel járulunk hozzá ahhoz Ön mindenkor gyorsan, jó minőségben és kedvező áron tudjon gondoskodni saját és szerettei egészséges ivóvizéről.