Jól tudjuk, hogy szinte mindenki szeret spórolni, és egy utazás során mindig számos költséggel kell számolni, azonban a lehető legnagyobb hiba, amit csak elkövethetünk, hogy épp az utasbiztosításon akarunk pénzt megspórolni.

Váratlan, balszerencsés esetek sajnos bárkivel, bárhol előfordulhatnak, amik külföldön, utasbiztosítás nélkül valóságos vagyonokba kerülhetnek.

Például egy idegen országban a sürgős orvosi, vagy akár fogorvosi ellátás is könnyedén kerülhet több millió forintba.
Ezzel szemben az utasbiztosítás olcsón elérhető az Axa jóvoltából, akár már napi néhány száz forintért, tehát amennyiben okosan kíván spórolni, sokkal célszerűbb egy pénztárcabarát ajánlatot választania.

Már a legolcsóbb Axa utasbiztosítás is, a Reference is garantálja, hogy biztonságban érezheti magát az utazás teljes hossza alatt.

Az orvosi kezelések és a szükséges gyógyszerek költségeit egészen 30 millió forintig fedezi. Emellett természetesen garantálja a biztonságos hazajutást, és ha gyerekkorúakról van szó, a kísérő személy szállításáról és elszállásolásáról is gondoskodunk.

Mindegyik utasbiztosításunk tartalmaz mindezeken felül asszisztencia szolgáltatást is. Ez azt jelenti, hogy munkatársainkat a nap bármelyik órájában felhívhatja külföldi tartózkodása alatt. Az ideális szálás kiválasztása mellett segítségére lehetnek a különböző belépőjegyek és menetjegyek lefoglalásában is, sőt, ha esetleg valamilyen szabálysértési ügybe keveredne, asszisztencia szolgáltatásunk jogi kérdésekben is segítséget nyújt, továbbá akár gyorskölcsönt is biztosítunk az óvadék kifizetésére.

Amennyiben teljes körű utasbiztosítást keres, akkor Önnek találtuk ki az Excellence fokozatot. Természetesen mindent tartalmaz, amit a gazdaságosabb ajánlataink (Reference, Komfort), azonban egyebek mellett a légi utasbiztosítást és széles körű felelősségbiztosítást sem nélkülözi. Az Excellence fokozat különlegessége még, hogy kiegészítő biztosítások is köthetőek hozzá például megengedett italfogyasztásra vagy extrém sportokra.