1. Egyéb

Erotikus munka vagy pornó?

Az erotikus munka nem egyenlő a pornóval. A pornó definíciója a wikipedia szerint a mezítelenség vagy a közösülés ábrázolása nemi izgalom elérése céljából. Tehát amit egy pornófilmben látunk, néha köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ezzel szemben az erotikus munka jelentése szexuális szolgáltatást jelentő munkakör. Tehát ebben benne van a szex.
A pornográf képek és a pornófilm viszont felvételre kerül, tehát nyoma marad. Rengeteg olyat hallottunk már, hogy valaki régebben pornózott és évek múltán kerültek elő a felvétel. Elég csak néhány celebre gondolni, akik így jártak. Az erotikus munkánál viszont nem készül sem felvétel, sem képek. A hirdető oldalon a hölgy arca kitakarható, így az inkognitója érintetlen marad. Ez nagyon fontos, főleg ha valaki itthon dolgozik. Ha valaki külföldön dolgozik, ott minimális a lebukás veszélye, hisz a legtöbb lány álnevet használ.
A pornó mindemellett még veszélyes is lehet, hisz egy fertőzést könnyebb elkapni, ha gumi nélkül szeretkezik az ember. A pornóiparban nagyon nagy a mozgás, nagyon sok a szereplő így az esetleges fertőzések is gyorsabban terjedhetnek. Az erotikus munkánál is érdemes mindig gumival csinálni. A legtöbb lány szed fogamzásgátlót, de senki sem örülne, ha az egyik kalandjából születne egy gyereke.
A pornó iparban sajnos nem dönthet a lány, hogy kivel kell szexelni. Ha nem vállalja, nem kap pénzt és rögtön lesz 10 másik lány a helyére, aki szívesen csinálná. Az erotikus munkánál a lány dönt, hogy szeretne-e lefeküdni az adott vendéggel vagy sem. Nagy általánosságban igen a válasz, de ha valaki nem szimpatikus vagy nem elég ápolt, azt nyugodtan el lehet küldeni.
Mindemellett a pornó nagyon fárasztó. Van, hogy egy jelenetet 3-4szer is felvesznek, mire tökéletes lesz. Ezzel szemben az erotikus munkánál megvan, hogy mennyi ideig tart és azt nem szokták átlépni. Fizetésben persze a pornó a nyerőbb, de sokkal nagyobb a lebukás veszélye.