Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy hiába a rendszeres takarítás, nem érzed úgy, hogy otthonod igazán tiszta.

Ennek oka, hogy a szabad szemmel is jól látható kosz és por nem minden, sőt! A szennyeződések legnagyobb része szinte láthatatlan. Könnyű például azt hinni, hogy ágybetéteink tiszták, ha nem látunk rajtuk foltokat, azonban csak gondolj bele: egy átlagos ember évente nagyjából száz napot tölt ágyban, alvással. Ennyi idő alatt igen jelentős mennyiségű izzadság és elhalt, lehullott hámsejt kerül az ágybetétek belső rétegeibe. Ez nem csupán a különböző baktériumok melegágya lehet, hanem bizony a poratkáké is. Ezek a mikroszkópikus méretű élősködők a pókok távoli rokonai, és a porallergia legfőbb okozói.

Sajnos az ágybetétek, illetve különböző kárpitok mélyebb rétegeit a hagyományos porszívók egyszerűen nem érik el. Egy nagy teljesítményű, professzionális takarítógép már természetesen képes erre, azonban egy ilyen gép százezrekbe kerül, még használtan is. Szerencsére ma már nem kell megvásárolnod egy ilyen eszközt, hiszen akár bérelheted is. Jóvoltunkból a takarítógép kölcsönzés Budapest teljes területén lehetséges remek áron, ingyenes házhoz szállítással, méghozzá kaució nélkül.

Mindössze annyi a dolgod, hogy felhívsz minket (fontos, hogy hívószámkijelzéssel), egyeztetjük a címet és az időpontot, majd munkatársaink a gépet a megbeszélt időpontban kiszállítják, majd érte is mennek. Mivel így egyetlen lépést sem kell tenned, a szőnyegtisztító gép bérlés Budapest területén nem csupán olcsó, hanem rendkívül kényelmes is. Fontos megjegyezni, hogy vannak olyan időszakok, különösen nagyobb ünnepek környékén, amikor mindenképpen érdemes legalább egy héttel előre lefoglalni egy időpontot a kölcsönzésre.

Rendkívül nagy teljesítményű, német gyártmányú Kärcher Puzzi 10/1 gépeink minőségét garantáljuk; kezelésük igen egyszerű, de kollégáink készséggel be is mutatják a használatát. Bár ennek az esélye rendkívül alacsony, de abban az esetben, ha a gép meghibásodna, csak hívj fel minket, és hamarosan megérkezünk egy másik, kifogástalanul működő takarítógéppel.

Az eszköz amellett, hogy valódi mélytisztítást végez, fertőtlenít is, emiatt ha házikedvenc vagy kisgyerek is él a lakásban, használata különösen ajánlott. A takarítógéphez szőnyegtisztító fej és kárpittisztító fej is jár, így egyetlen gépet használhatsz az ágybetétek, kanapék, fotelek mellett a szőnyegek takarításakor is, sőt, akár autód belterében is. Próbáld ki szolgáltatásunkat te is, és meglátod, hogy a makacs foltok, atkák és egyéb szennyeződések helyén hamarosan csupán tisztaság és kellemes illat marad.