Archive for november, 2020

Egy családi kirándulás vagy piknik minden időben hangulatos

Amikor egy nagyon stresszes időszakon vagyunk túl, akkor a dolgunk végeztével szeretnénk egy kicsit elutazni, hogy pihenjünk és feltöltődjünk, kipihenjük a munka vagy az egyéb fárasztó tevékenységek hatásait. Ámbár sokszor nehezen tudjuk eldönteni, hogy hova is menjünk és ott mit csináljunk, mert előfordul hogy, az aktív pihenés jobb, mint a passzív.
Egy családi kirándulás vagy piknik minden időben hangulatos, de semmi nem adja vissza a Balatonpart-menti naplementés séták hangulatát, az ízeket, illatokat, amelyekkel feltöltekezhetünk a ránk váró dolgos hétköznapok előtt. Ezért, ha valóban szeretnénk kikapcsolódni, akkor a Balaton a legtökéletesebb választás lehet minden évszakban, ehhez kétség sem fér. Nem is gondolnánk, hogy a kirándulás milyen jó hatással van az emberre, ezért amikor csak tehetjük, induljunk útnak bátran. Az interneten barangolva és rákeresve az Apartman, szállás Balatonfüred kereső-szavakkal könnyedén megtalálhatjuk a szállásunkat Füreden, így valóban nagy sétákat tehetünk a parton, és jókat kirándulhatunk a környező erdőkben.
A part mentén mindenki ismeri a Tagore sétányt, mely tavasszal épp oly csodálatos a párás víztükörrel, mint a nyári reggeleken, amikor ébredezik a táj. Közvetlenül a hajókikötő előtt áll a Révész és a Halázs szobra. A két ősi balatoni foglalkozást ábrázoló szobrot 1937-ben készítette Pásztor János és rá négy évre állították fel őket jelenlegi helyükre. A legenda úgy szól, hogy aki megsimogatja a halász és a révész csizmáját, egész biztos, hogy újra visszatér a városba. A part mellett található “Kiserdőnek” nevezett 10 hektáros park, a főút és a Szívkórház közötti részen helyezkedik el. Az egykori angolparkot a város tüdejének is nevezik. Alsó részét 1700-as évek végén, felső részét 1878-ban telepítették. Pihenő park, mely ideális hely a sétára, madárlesre, andalgásra, de ugyanott játszótér és aktív sportra alkalmas eszközök is találhatók a parkban. Bejárahatjuk tehát a környező látványosságokat, ehetünk finom ételeket és ne feledjük, hogy közben végig a szabad levegőn élvezhetjük a pihenés adta örömöket.
Ne csak nyáron induljunk útnak, mert bizony még ősszel is nagyon szép az idő a Balatonnál, ami tökéletes a kinti programokhoz, és segíteni fog a stressz levezetésében. Hiszen azért utazunk, hogy végre kiszakadjunk a monoton és stresszes mindennapokból, s olyan csendes helyet keressünk, ahol ezt meg is kapjuk hiánytalanul. Ehhez nyújt segítséget a Pe-Ki Lux Apartman Balatonfüreden a maga diszkrét bájával, családias hangulatú szobáival.

A hálószobába fontos, hogy milyen színeket használunk

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a színeknek nagy hatása van a hangulatunkra, ezért fontos, hogy ennek megfelelően rendezzük be az otthonunkat. Hiszen nagyon fontos, hogy a fárasztó napok után hazaérve jól érezzük magunkat, és meg tudjunk nyugodni. És ez a hálószobára még inkább igaz, hiszen ott különösen fontos a légkör, hogy jól tudjunk aludni. És itt érdemes nyugtató színeket és puha anyagokat használni, mert ezektől rögtön meg fogunk nyugodni. Ezért az ágyneműhuzat kiválasztásakor erre igyekezzünk odafigyelni, hogy tökéletes harmóniát alakítsunk ki a hálószobában. És itt érdemes a világításra is odafigyelni, mert nem biztos, hogy a legjobb választás a legerősebb hideg fényű villanykörte. És meglátjuk, ha egy igazán kellemes légkört alakítunk ki az otthonunkban, akkor sokkal pozitívabbak leszünk, és a kapcsolatunk is boldogabb lehet, mert nem leszünk annyit idegesek. És használhatunk különböző illóolajokat is, amik segítenek leküzdeni a stresszt és feszültséget, ami a mindennapokkal jár.

Akár össze is csomagolunk helyetted!

Egy költözés sokkal többről szól, mint bútoraid és csomagjaid egyszerű elszállításáról, és ha bármikor is költöztél már, jól tudod, hogy összességében hatalmas feladat.
Nincs ok azonban kétségbeesni, hiszen egy professzionális költöztető cég közreműködésével minden könnyen és egyszerűen megy. A Bauer Teher esetében például több, mint három évtizednyi tapasztalat párosul elhivatottsággal, emberi hozzáállással és alacsony árakkal. Jól tudjuk, hogy szakmai presztízsünk további fenntartásához ezentúl is a lehető legmagasabb minőségi szolgáltatást kell nyújtanunk kedvező árak mellett. Nem csoda hát, hogy honlapunkon például a Siemens referencialevelét is megtalálhatod, ami igazolja, hogy sok éve vagyunk a hivatalos magyarországi bútorszállítójuk.
Nálunk a költöztetés csomagolással indul, hiszen kérésre minden holmid gondosan becsomagoljuk és felcímkézzük. Természetesen kérhetsz részleges csomagolást is, amikor csak bizonyos helyiségek vagy meghatározott dolgok bedobozolását bízod ránk. Tapasztalataink szerint sokan szeretnek önállóan csomagolni, így nekik úgy tudunk segíteni, hogy a szükséges fóliákat, ragasztókat és dobozokat kiszállítjuk számukra, méghozzá jóval a költözés előtt.
Amennyiben egy viszonylag kicsi lakásról van szó, kevés bútorral, a költöztetés csomagolással együtt is belefér egyetlen napba, azonban több bútor esetén mindenképpen érdemes már előző nap összecsomagolni mindent, a legszükségesebb holmikon kívül. A csomagolás elvégzéséért cégünk nem számol fel extra költségeket, hiszen azt elvégezzük a költöztetés szokásos óradíjában.
Ez elmondható a bútorok szereléséről is, amit szintén egyszerű óradíjban végzünk. Árainkról összességében elmondható, hogy nem csupán alacsonynak tűnnek, hanem valóban azok is, hiszen nem tartalmaznak rejtett költségeket, amik miatt a költözés többe kerül, mint ahogy az elsőre tűnik. Nálunk egy Budapesten belüli költöztetés ára állandó alapdíjból és óradíjból tevődik össze, míg egy vidéki fuvar esetén óradíj mellett csupán kilométerdíjjal kell számolni.
Ha költözés előtt állsz, hívj minket bátran, garantáltan nem bánod meg!

Nagyon jó érzés másoknak adni

Sokan nem ezért csinálnak valami, hogy meggazdagodjanak belőle, hanem azért, hogy másoknak adhassanak. Hiszen nincs is annál jobb érzés, mint amikor látjuk, hogy amit mi alkottunk, másoknak mekkora örömöt és boldogságot okoz. És pontosan ezért épült Zsályaliget is, ami a gyerekeknek rengeteg vidám pillanatot szerez a trambulinparkkal, a gumijátszótérrel, a tanösvényekkel és a területen található agrárfarmmal. Így az egész család tökéletesen tudja magát érezni, és felejthetetlen élményekkel gazdagodnak. És Zsuffa Ákos szerint a területen található okosház tökéletesen megmutatja a gyerekeknek a környezettudatosságot, így rengeteget tanulhatnak is az ott tartózkodásuk alatt. És mivel további fejlesztésekben gondolkodnak, így még több élmény fogja várni az odalátogatókat. Hiszen manapság nagyon nehéz olyan helyet találni, ahol a gyerekek és a szülők is jól érezhetik magukat. És a tulajdonosoknak is jó látni, hogy amit létrehoztak az mennyire emberre van pozitív hatással, ami nagyon jó érzés.

Egy kellemes estével bármikor meglephetjük a párunkat

Az ember életében sokszor vannak stresszes időszakok, amik bizony az élet minden területére hatással vannak. Ezért, ha azt látjuk, hogy a párunk feszült a munkahelyi problémák miatt, akkor igyekezzünk felvidítani, és kellemessé tenni az estéket, hogy kikapcsolódhasson. És erre egy jó étterem tökéletes is lehet, mert az biztosan kifogja szakítani a stresszes és monoton mindennapokból. És a kellemes légkör, akár még szép emlékeket is visszahozhat, amitől még jobb lesz az este. Így az olasz étterem jó választás lesz, mert a finom ételek és a kellemes hangulat garantálni fogja a tökéletes estét, amitől sokkal jobban fogja érezni magát. És ez a kapcsolatunkra is jó hatással lesz, mert végre minőségi időt tölthetünk együtt, amire mindenkinek szüksége van. És ilyen kellemes estét bármikor szervezhetünk, így legalább nem otthon kell még munka után főzni és mosogatni, ami minden nőnek jól fog esni. Persze ha nem szeretnénk kimozdulni, akkor rendelhetünk is, és pár gyertyával, egy romantikus estével lephetjük meg a kedvesünket.