Akár össze is csomagolunk helyetted!

Egy költözés sokkal többről szól, mint bútoraid és csomagjaid egyszerű elszállításáról, és ha bármikor is költöztél már, jól tudod, hogy összességében hatalmas feladat.
Nincs ok azonban kétségbeesni, hiszen egy professzionális költöztető cég közreműködésével minden könnyen és egyszerűen megy. A Bauer Teher esetében például több, mint három évtizednyi tapasztalat párosul elhivatottsággal, emberi hozzáállással és alacsony árakkal. Jól tudjuk, hogy szakmai presztízsünk további fenntartásához ezentúl is a lehető legmagasabb minőségi szolgáltatást kell nyújtanunk kedvező árak mellett. Nem csoda hát, hogy honlapunkon például a Siemens referencialevelét is megtalálhatod, ami igazolja, hogy sok éve vagyunk a hivatalos magyarországi bútorszállítójuk.
Nálunk a költöztetés csomagolással indul, hiszen kérésre minden holmid gondosan becsomagoljuk és felcímkézzük. Természetesen kérhetsz részleges csomagolást is, amikor csak bizonyos helyiségek vagy meghatározott dolgok bedobozolását bízod ránk. Tapasztalataink szerint sokan szeretnek önállóan csomagolni, így nekik úgy tudunk segíteni, hogy a szükséges fóliákat, ragasztókat és dobozokat kiszállítjuk számukra, méghozzá jóval a költözés előtt.
Amennyiben egy viszonylag kicsi lakásról van szó, kevés bútorral, a költöztetés csomagolással együtt is belefér egyetlen napba, azonban több bútor esetén mindenképpen érdemes már előző nap összecsomagolni mindent, a legszükségesebb holmikon kívül. A csomagolás elvégzéséért cégünk nem számol fel extra költségeket, hiszen azt elvégezzük a költöztetés szokásos óradíjában.
Ez elmondható a bútorok szereléséről is, amit szintén egyszerű óradíjban végzünk. Árainkról összességében elmondható, hogy nem csupán alacsonynak tűnnek, hanem valóban azok is, hiszen nem tartalmaznak rejtett költségeket, amik miatt a költözés többe kerül, mint ahogy az elsőre tűnik. Nálunk egy Budapesten belüli költöztetés ára állandó alapdíjból és óradíjból tevődik össze, míg egy vidéki fuvar esetén óradíj mellett csupán kilométerdíjjal kell számolni.
Ha költözés előtt állsz, hívj minket bátran, garantáltan nem bánod meg!

Comments are closed.